dagens


sorry för lite suddiga bilder men min fjärrutlösare funkar ju inte så blir lite svårt..
tröja från gina tricot, byxor från cheap monday, halsband från ur& penn och till det jeansjacka från JC!

mys!


alice idag.. rätt ofocus men ja.
ligger i sängen och lyssna på bra musik och bara ha det mysigt. varit mycket det senaste och jag är väldigt trött. även fast skolan faktiskt varit rolig den här veckan så ta det ett tag innan man vänjer sig med allt så man är lite sliten. idag har jag inte gjort alls mycket. slutade redan halv 2 för vår lärare kom inte så väntade på bussen i 2 timmar. det gick faktiskt rätt fort eftersom man har fina människor som underhåller än. sen jag kom hem har jag väll bara ätit, suttit här och sånt där. ikväll blir det nog lite tv och te. skulle fiska kräftor men det regnar.. typiskt! men vi hörs fina ni!

butterfly fly away


bloggfri dag förutom det här tidinställda inlägget. vi hörs imorgon!

sakna redan sommarlovet..


två bilder från sommarlovet.. ett kvällsbad hos bästa linnea..
saknar redan sommarlovet på ett sätt. stiga upp när man vill, vara uppe hur länge som helst, göra vad man vill och slippa allt jobbigt plugg. visst är det hyffsat kul och komma tillbaka till alla vänner och sånt men hade inte tackat nej till några sommarlovsveckor igen. men ja.. skolan var ändå hyffsad idag. jobbigare igår typ. nu har jag precis ätit lite och ska strax bege mig till fotbollträning. efter det blir det nog bara mys framför tv:en och sånt. vi hörs!

fina människor!


bild på mina fina tjejer sara och linnea!
då var första skoldagen avklarad. chill fast ändå inte.. kul att träffa massa fina människor fast lite pinsamt och börja sjuan men ja. fast dåligt schema.. sluta halv 4 varje dag och en sovmorgon fast eftersom jag bor rätt långt från skolan och måste åka buss måste jag ändå sitta där utanför skolan och vänta.. men ja, iaf så efter skolan åkte jag hem till linnea med sara. har mest pratat en massa, ätit och sånt där. ikväll får vi väll se lite vad som händer, inte mycket tror jag. gå en sväng, dricka lite te och sånt där. har inte sovit något inatt så blir väll att lägga sig tidigt.

lilagult


dagen innan skolstart!


två bilder från igår som är tagna av min fina kusin elina.. gillar mina ögon på sista bilden faktiskt.. där ser ni min klänning med som jag köpte på weekday i göteborg och mina sko är köpta på scorett. till det hade jag en svart kavaj från h&m.
haft lite blogguppehåll.. blev bara ett tidinställt inlägg igår. har inte haft tid, lust eller någonting. men kan berätta lite vad som hänt. igår på dagen var jag med linnea. andra avenyn, käk, wii och mys blev det. sen vid eftermiddagen/kvällen åkte jag till mormor som fyllde år. var mest med mina fina kusiner max och elina! fin kväll där med massa bilder som kommer när dom kommer. idag har jag bara varit på fotbollmatch. fölorade med 2-1. störande att dom gjorde mål i sista minuten. mer idag blir det bara att chilla för imorgon börja skolan, ångest. känns som sommarlovet har gått sjukt fort. men ja, har det bra!

polka


andra avenyn


två bilder från dagen.. första har riktigt konstig färg jag vet men vet inte varför..
dagen har spenderats med linnea som jag inte träffat på en hel vecka! vilket är väldigt mycke för oss. vi har kollat på andra avenyn i massor. börjat om på säsong 1 och avsnitt 1 och har bestämmt oss för att kolla igenom allt. kokte även lite kolor som blev så misslyckade att vi fick äta dom på ett fat med sked och sen gjorde vi även misslyckade pannkakor fast allt blev iaf gott som tur väll va! tack för dagen fina du. var även sista sommarlovsdagen idag.. ångest! bli att bara mysa ikväll med mamma& pappa. blir nog bra!

liseberg 2011- med sara!


här kommer några foton från liseberg från i onsdags. tog inte så många bilder och bilderna vi tog är med min digital kamera som inte är så bra.. tack för dagen, den var super!

hemma igen!


en bild påväg hem från sara med allt mitt pick& pack och helt ofixad, de ni! fast ser faktsikt ut som jag har mascara fast det har jag inte! mobilen var helt urladdad och hade så tråkigt så tog fram min dåliga digital kamera..
nu är jag som sagt hemma igen. gårdagen var bra! var ju på liseberg, åkte lite karuseller, spelade på en massa chokladhjul och flummade runt. fast vi hade rätt mycket otur.. inga vinster, dåligt väder, många avstänga karuseller i omgångar osv. men det var bra ändå! kom hem inatt någon gång och då sov jag hos sara. sen idag har vi inte gjort så mycket. åkte hem rätt tidigt för ikväll blir det match! taggar till det nu. bilder från liseberg och sånt kommer. har det bra!

linnea i skogen


i belive i can fly..


liseberg med sara!


en bild från sist jag var på liseberg, för några veckor sen..
just nu sitter jag, om allt gått som det ska påväg till göteborg och liseberg med sara! detta är alltså ett tidinställt inlägg och ett till kommer senare idag. kommer nog bli grymt det här. kommer hem inatt typ så sover hos sara tills imorgon då vi hörs någon gång. kommer nog inte bli svårt med uppdatering men ska försöka! har det bra.

min favorit har kommit!


som jag väntat och velat har denna favvisen. sen i vintras, V I N T R A S. jag har velat ha denna och letat men varit slut osv. men sen jag beställt den har jag mest varit orolig att den inte skulle passa men jo det gjorde den. den kommer från stylebytyra.se och kostade nu 299:- REA!

egopicture


bild som är tagen nyss. skulle ut och fota outfit men dom blev jätte dåliga så tog en lite egopics istället..
kan ju börja med gårdagen som var bra. det blev som planerat.. alltså först sjukhuset, sen ta pass och sen ikea. höjdpunkten var köttbullarna.. haha. sen på kvällen var jag och bror ute och fotade, kollade på film och hade super mysigt! idag väckte han mig vid 10 tiden. varför vet jag inte. har iaf inte gjort något alls knappt idag. kommer väll antagligen typ inte göra något häller förens ikväll då blir det fotbollsträning och kanske jag och bror skulle ut och fota. vi får se.

no focus


2 bilder tagna nyss. tyckte det blev lite häftigt när det inte var någon fokus.. vad tycker ni?
just nu sitter jag och vänta på att mamma ska komma hem så ska vi åka till stan för att göra lite ärenden. blir att åka till sjukhuset först för spruta och astmatest. sen blir det vidare till polisen för passtagning. efter det blir det troligtvis ikea för att köpa lite nytt till vårt kök. skulle egentligen gå på stan och shoppa lite men skippa nog det eftersom jag ska utomlands om inte så länge och då blir det massa shopping! nu måste jag dra. vi hörs!

flower


degig dag..


3 bilder från tidigare idag. silvriga nagellacket är från depend och dom andra som tillhör nagelkittet dom står på är från Tyskland. och på sista bilden en typsikt look för en sjukalice. fräsht!
idag har det varit en hemma dag hela dagen. bara legat och degat nästan. har gjort en sak till, målat naglarna. blev sådär nöjd. fast dom är finare än på bilden tycker jag. plus att det är rätt mycket utanför på bilden. och ni som undra vad jag har under mitt långfinger, ni kan vara lungana det är bara en skugga.. haha! ni kanske undra varför jag bara legat hemma för jag skulle ju på fotbollläger idag och igår. var där igår och det var super fast sen på kvällen började jag känna mig sjuk och idag på morgonen mådde jag inte alls bra. så blev att stanna hemma.. ont i magen, halsen, kroppen, febrig och inget stämmer.. men börja redan känna mig bättre. nu ska jag och bror kolla någon bra film. vi hörs!

hösten..


4 bilder från förra hösten.. om ni undra varför det står aliceemanuelsson.blogg.se så är det för att jag hade det på mina bilder på minna förra blogg.
många bli väldigt depprimerade när hösten kommer men jag fattar egentligen inte varför. vi bor i sverige och ALLA vet att efter sommarn kommer hösten och då blir det kallt. så varför deppa och inte göra det bästa av det? fast själv tycker jag det ska bli lite mysigt med höst om man tänker efter.. härliga shopping dagar med fina vänner och handla en massa mysiga stickadetröjor och jeans som sitter perfekt, gå runt med en mysig halsduk och kasta sig i stora lövhögar, bada i varmtbubbelbad, ta en massa fina höstbilder, grotta in sig med te& varmchoklad framför en massa favoritprogram och bara mysa hela den här perioden. när jag tänker på det längtar jag till hösten. ni får väll hålla med lite om att det känns sjukt mysigt?

fjärilar


eskilscupen del 2

gilla min grimas där på 6 bilden.. och min och den andras bitchblick på 5.. haha!
det var nog den sista delen från cupen. kommer bara mer ifall ebba skicka sina bilder och några är värda att lägga upp.

fotbollsläger


bilder på mig som linnea tagit. ljusat upp dom mycket och tyckte det blev rätt fint. vad tycker ni ?
just nu är jag på fotbollläger eller vad man ska kalla det. två heldagar med träning och umgås med laget! så detta är då ett tidinställt inlägg. vet inte om jag kommer hinna blogga någon gång men har gjort tidinställda inlägg. var väll bara det, vi hörs!

fina linnea


med den här finisen har jag spenderat en del av min dag, som vanligt. bakat lite våfflor och myst är väl bara det vi gjort. sen när hon åkte hem så har jag mest suttit och degat här vid datorn. ikväll blir det äta lite gott, ut och gå en sväng i skogen och plocka lite svamp, mysa med mamma med lite annanas och godis. låter väll som en fin fredagkväll? vi hörs!

tillsammans klara vi allt.


eskilscupen del 1


några bilder från cupen.. bilderna är inte på högstakvalite och inte super bra för min mamma är inget proffs men duger!

dagens klädesval


linne från new yorker i köpenham, jeans från h&m, jacka från Lindex och skor från scorett.

wii


2 söta bilder från idag. så jag ser ut när jag spelar wii.. på den understa rammla jag väll ner eller något..
som ni ser har jag spenderat min dag med den här undebara tjejen! och nu när det börja bli kallt ute och hösten börja komma grotta vi in oss och då blir det såklart lite wii! sen har vi även gått vilse i skogen när vi skulle ta lite bilder så blev inte så mycket bilder för vi var så rädda för allting.. haha! nu blir det fotbollsträning som var ett tag sen sist, härligt!


ps. det var någon som undrade var linneas tröja var köpt som är i förra inlägget: den är från h&m och finns i massor av färger. den är ny så finns nu i butik!

för världen är du någon, för mig är du världen.

det finns ingen som kan förstår hur bra du är. om alla i världen hade en som dig då hade hela livet blivit enklare för alla! du gör livet värt att leva, du gör livet till de det ska vara, BRA!

mammas gamla

stickad tröja från gina tricot och shorts, skärp, väska och skorna är mammas gamla.

DRIVING ONE OF YOUR CARS!

3 bilder från dagen!
har haft en kanon dag men linnea som vi alltid har tillsammans. varit ute en sväng och tagit lite bilder, suttit lite vid datorn, lagat lite mat, käkat lite glass, dunkat musik (DRIVING ONE OF YOUR CARS) hahaha. och bara haft allmänt kul! nu har linnea åkt och vet inte vad som händer ikväll. antingen blir det att bara mysa och så eller blir det att sova över med sara& linnea. vi får se, vi hörs!

träskor

kolla vad man hittar i mammas gamla samling! dessa fina träskor. lite höga men äh, spelar roll! vad tycker ni?

man mognar..

alla bilderna är på mig för 2-3 år sedan. känner ni igen mig? haha. var inne i en fjortis period typ. hade även svinkoppar detta året fast har redigerat bort dom tror jag. för hittade andra bilder samtidigt och då hade jag det.. men vad tycker ni, visst har jag mognat lite? kul och kolla tillbacka så.

fin dag med fina tjejer!

4 bilder från dagen på mig, sara och linnea!
dagen har då tillbringats med dom här fina tjejerna! var ett tag sen vi var alla tre nu så var mycket att prata om. gjorde väll egentligen inte så mycket. bakade en super god kladdkaka, spelade lite wii och pratade en massa. chill och bra dag! ikväll blir det antagligen bara mys. fixa naglarna, äta lite gott och om jag har ork så redigera lite bilder. har massa att redigera nu.. vi hörs!

hemma från eskils!

en bild från eskilscupen som mamma tagit. fina miner allihop! dom vita är mitt lag ni som undra..
är hemma nu. nu och nu, kom hem igårkväll. har haft 4 super bra dagar tillsammans med världens bästa lag! gick väl inte så bra men helt okej för att ha jätte många skadade och massa otur. 2 vunna, 2 fölorade och en lika. skrev förresten innan bara att jag skulle någonstans på fotbollscup. var på eskilscupen i helsingborg som är nordens näst största cup. de vi gjort är väll att spelat matcher, dunkat musik och fått all uppmärksamhet, pratat hur mycket som helst, haft mysiga kvällar med godis och donken mat, varit en runda på stan, gått vilse så många ggr så jag inte räknat, gått parad och en massa annat kul. har iaf haft det så bra som man kan ha det. tack tjejer! bilder kommer.
updatering: är du nöjd nu anonym? ändrade från eskilsminne till eskilscup. fast än att det heter eskilsminne. och du kan ju gärna berätta vem du är..

göteborg- övrigt


och det var den sista delen från göteborg. va en super helg som jag hoppas görs om. som ni ser på den näst sista bilden var vi på roxett. såg så mycket fram emot att ta fina bilder men nej, kameran fick lämnas utanför..

göteborg- natt


Ä L S K A R att var i en storstad när det är mörkt. alla lysen och allt gör det så mysigt.

göteborg- liseberg


här kommer några bilder från undebara liseberg! man hinner ju inte ta så många bilder och har inte lust med det då, men några iaf. balder var roligast och kanonen kommer sen för er som undrar!

jumpjumpjump!


brb- fotbollscup!


nu sitter jag påväg till en fotbollscup, alltså är detta ett tidinsällt inlägg. kommer vara borta till söndag eller måndag. bror på lite. har gjort tidinställda inlägg varje dag! kommer nog blir grymt. så hörs vi sen med massa bilder förhoppningsvis!

enäggs trillingar


3 bilder från igår.
dagen har bestått av samma saker som igår. ligga på stranden, sola, bada en massa, läsa lite böcker och chilla. fast idag har jag legat där med min bror. tycker att jag fått lite färg men det tycker man nästan alltid, imorgon är det säkert borta som vanligt. sen när vi kommit hem från stranden har det blivit att ätit lax som är bland mina favisar, spelat lite badminton och njutit av att det varit sommar, äntligen. ikväll blir det som dom andra kvällarna och springa och efter det blir det lite minigolf. har inte spelat det på över 2 år räknade jag ut. sen blir det lite annat kvällsmys! har det bra bästa läsare!

dagar man älskar!


bilder tagna för några minuter sen..
dagen igår blev packning och resa ner till vårt sommarställe i skåne. dagen idag har bestått av att sola, bada och bara chilla. gick ner till stranden på förmidagen. låg mest i havet för det var så skönt. sen gick vi hem för att äta vid 3-4 tiden. tänkte ligga på tomten och sola men det var så varmt så vi fick gå ner och bada igen. ibland älskar man livet! ikväll blir det springa en runda längsstranden med världens bästa pappa, äta god mat och bara mysa! gå kvällspromenad vid havet i solnedgången som igårkväll, det bästa man kan göra på kvällarna! kommer bli låg uppdatering för jag ska bara ha det så bra här nere. hoppas ni har det bra, vi hörs!

bär


såhär såg min gårdag ut. plus att jag plockade lite andra bär. jobbigt men gott!