finaste linnea


var ett tag sen detta men har inte laddat upp det innan bara!
foto: jag makeup: sara ljungdahl modell: linnea göstasson

hemma!


alltid när jag kommer hem från någonstans blir det sånna här fina bilder. undra varför..
nu är jag hemma. eller nu och nu. kom hem vid 1 idag. fast har inte varit hemma, har varit i emmaboda. berätta mer senare eller imorgon. har haft sjukt bra dagar med mina fina tjejer! myst en massa, gått promenad på kvällen, varit vid havet och badat, hyrt några filmer, tjockat oss med godis och bara haft awesome! har gjort en massa saker som jag inte orkar berätta. med bilder kommer någon gång. hoppas ni haft det lika awesome som jag haft!

fin dag med fina tjejer!


3 bilder från när vi lunchade i stan!
med lite allsång och en massa skratt så var vi framme igårkväll, sara, linnea och jag. käkade pizza och chillade sen la vi oss vid midnatt. idag vaknade vi pigga vid 10 tiden. åkte buss in till stan. lunchade, gick i affärer och bara hade det mysigt! inget nytt för min del, hittade bara en ursnygg baddräkt som jag inte vet om jag ska köpa.. sen badade jag i havet, tog lite foton och bara hade allmänt kul. det är väl lite av det som min dag har bestått av. ikväll blir det hyra en film, käka massa godis, spela lite spel och bara ha kul! vi hörs.

shopping från ullared& göteborg!


en pinsam shopping video. fattar inte varför jag lägger ut den menmen. som sagt, det är min första vb. hoppas ni förstår! och sen ni som undra vad det är som låter i bakrunden, pappa var ute och klippte gräs..

gullgrisarna


fem gulliga bilder på mig och linnea från idag, gulligull! och gulligull på min vita färg, älskar camens färg, fast ne..
linnea stack nyss hem. har varit med henne hela dagen. solat lite och chillat. ikväll blir det sommarstugan med sara och kanske linnea, hon har inte bestämmt sig än.. så tills dess blir det packa och äta. ciao!

hemma!


nu är jag hemma. eller nu och nu, kom hem i går natt så har nästan varit hemma i en dag. har haft en super helg med massa bra åk på lisseberg, härlig konsert med roxett, en liten shoppingrunda inne i stan, god hotell frukost, en långrunda på gekås och mycket mer! bilder kommer. idag har jag varit på marknad med min fina sara. träffat trevligt folk och gottat oss med cola och marieannelund karameller. hur bra låter inte det?

the real pictures


så här ser det egentligen ut när jag ta bilder. säg vad ni vill men ja, ganska söt?

outfit från i veckan


jag vet, surisen alice är i farten!
shortsen är gamla avklippta, trekvartsarm tröja från jc och ny transperent skjorta från kappahl!

göteborg


två bilder från i höstas då vi var i göteborg tillsammans.

just nu sitter jag påväg till göteborg med linnea om allt är som det ska. kommer vara borta till måndag kväll så börja blogga på tisdag. bär inte med mig datorn för vill bara vara utan den och sen kommer jag ändå inte hinna. så idag blir det först cheka in på hotellet vi ska bo på och sen liseberg hela dagen. imorgon blir det shopping och konsert! kommer bli grymt. vi hörs på tisdag efter några tidinställda inlägg. har det bra!

lite shopping från veckan


halv skabbiga bilder men får duga!
detta är lite vad jag köpt när jag varit i stugan. detta var det ända som var värt och visa.
transperent skjorta(som ni får se tydligare senare) och leopard buster från kappahl. lite kul för jag brukar aldrig vara inne på kappahl och sen fick jag för mig att gå in där och se vad man hittar. alla smycken är från ur&penn.

hemma från stugan!


en bild från stugan på mig och linnea. ser lite konstig ut men gillar den ändå..
kom hem för någon timme sen bara. känns skönt och vara hemma fast ändå tråkigt. fast är bara hemma en dag sen åker jag till Göteborg. härligt! har iaf haft det sjukt bra. inte en dag som varit tråkig. bloggen har fått lida och kommer nog får lida i helgen med men sen blir det förhoppningsvis bättre. internet har krånglat så har inte kunnat. kommer komma upp lite olika bilder och så här i bloggen fast inte så mycket, har lagt allt och bara tagit semester. men lite kommer såklart!

fina linnea


en bild på min fina vän linnea!
sitter med linnea och kollar på tv och väntar på att våra bananer med choklad ska bli klara. linnea kom hit till stugan i förgårkväll, i söndags alltså. då gjorde vi inte så mycket. igår så badade vi, solade och myste mest. på kvällen sen hade vi lite minispa. ansiktsmask, ögonbryn& frans färgning osv. var super mysigt! idag tog vi bussen in till stan vid 11 tiden. sen har vi gått där till 5. kollat runt i affärer, lunchat och sådär. super mysigt! sen när vi kom hem badade vi i havet länge. nu ikväll blir det mys med bananer och choklad i ugn som ni ser där uppe. mumma! vi hörs!

dagar i stugan!


sorry för min dåliga bloggning, men orkar faktiskt inte blogga så mycket när det är semester! har iaf haft det riktigt bra! kom ner hit i fredags någon gång. då blev det inte så mycket, mest mysa här i stugan och så. i lördags steg jag upp ganska tidigt. åkte sen in till stan och kikade lite. inte så länge, bara en liten sväng. fick inte med mig så mycket för gick inte i så många affärer men åker in en annan dag istället! sen kom några vi känner från stockholm. satt mest och pratade, gick lite osv. sen idag steg jag upp, åt frukost sen åkte dom hem. nu idag blir det en sväng till mormor och morfars sommarstuga och lite så. nu vet ni lite iaf! har det bra så hörs vi senare.

wonderful girl in a wonderful sky


regn,regn,regn och regn.

just nu skulle jag egentligen suttit i stugan, om inte allt bara hade förstörts. hade velat, men det gick inte. så istället blir det stugan imorgon. idag har jag inte gjort alls mycket. sån här trist dag då man inte ville göra alls mycket. varit i byn 2 ggr på lite ärenden. sen har mest suttit vid datorn och slöat. lite annat smått som ingen orka veta med.. ikväll blir det tacos och mys med familjen! blir nog bra. sen packa och sånt. vi hörs imorgon!

picture from öland on sara


black and jeans


tröja från JC, shortsen är avklippta gamla jeans, skärp från gina tricot och skor från scorett.
körde enkelt idag och orkade sätta in linser så blev glasögon..

mysig kväll


bilder från igår
gårkvällen/natten var super mysig. jag, linnea och sara låg ute på min balkong på varsin dyna och med våra mysiga dräkter med datorn och massa gott. sen när natten började gick vi in för det blev kallt. satt mest och pratade och så. la oss vid 3-4 typ. idag vaknade vi vid 11. har mest pratat, varit ute, fotat lite och spelat lite wii. lugn dag. ikväll blir det att springa och sen packa för imorgon blir det stugan.

fina flickor

bilder från igår. ni är världsbäst, jag älskar er!

dagens enkla

klänning från jc och skor från scorett

sara och linnea

bild från dagen. mina ögon blev vädligt fina. ser bara lite drogad ut. linnea raderade den som blev fin. döden åt henne! men den får duga! väldigt ljus, tyckte det var fräsigt!
dagen har spenderats som ni ser med mina tjejer. tagit kort, fikat, myst och sånt där. mys! ikväll kommer dom igen och sover här. kommer bli en kanon kväll och natt. vi hörs!

diggiloo konserten

har hur många bilder som helst, men detta får räcka. dom blev inte så bra.. men får duga!

blåbärsmuffins


två bilder från idag!

kom hem för bara en liten stund sen, har varit hos linnea hela dagen. vi har mest inte gjort så mycket. bakat blåbärs muffins som ni ser på bilderna, kollat på film och sånt där. inte varit något toppväder, mulet.. ikväll vet jag inte. borde ut och springa som jag och linnea har betämmt att vi skulle göra men vet inte om jag kan. har så sjukt ont i huvudet och det går inte om + hundra saker till. känner mig lite nere.. vi får se!

en till bra dag med kusin!


bild på min söte kussemax!
min dag har varit ungefär som igår. fast idag har vi varit ändå mer på stranden. legat där nästan hela dagen. badat nästan hela tiden, grävt lite med. få passa på och busa nu när han ändå är här ju. sen har vi som igår spelat fotboll och sånt där. och nu för bara ett litet tag sen har vi badat igen. så mysigt på kvällen! sen nu precis har vi duschat. ska strax äta och lite så sen drar vi oss hemmåt. kommer hem rätt sent, 12 kanske. så bloggar mer imorgon.

outfit


linne från öland, vet inte vad affären hette. shorts från bikbok, skärpet är min mammas gamla och skor från din sko.

i stugan med lill-kusin!


en bild på mig och lill-kusin från innan idag.

kom till stugan idag vid.. halv 2? något sånt. sen dess har jag gjort lite olika. bland annat så har jag badat med lill-kusin Max. så härligt! sen har vi spelat fotboll, varit och handlat, blåst såpbubblor osvosv. och inte har jag suttit still i mer än 1 sek. haha! hinner inte skriva så mycket nu för jag ska äta. bilder och så kommer när jag kommer hem. vi hörs!

diggiloo


en bild från innan idag.
idag har jag inte gjort något särkilt alls. varit i byn på några ärenden, fotat, solat lite och sånt dära. varit väldigt konstigt väder också. först jätte varmt, sen molningt och nu små regnar det typ? får hoppas det bli fint ikväll för då blir det diggiloo! har nu precis duschat, bytt om och lite sådär och ska snart åka. ska väll bli helt okej. inte så bra artister, inte min stil direkt men lite mysigt med musik och picnik? fick biljetter gratis så. ta med kameran så får se om det bli några bilder. har en fin kväll!

tight dress

såhär ser jag ut idag!
klänningen kommer från olssons (ny! den jag köpte i tisdags) brillor från glitter och gammal väska från lindex

min fina vän och min dag



två bilder sen jag och linnea var i grekland- rhodos förra året. saknar något enormt!

igår så sov ju linnea hos mig. som jag trodde det skulle bli blev det, alltså super bra. vi kollade på film och tv, åt massa gott, pratade en massa, satt vid datan och sån dära. mys! idag vaknade vi vid 12 ungefär. var här en stund sen drog vi till linnea. där har vi mest badat, solat, pratat, läst och så. kom hem för en timme sen ungefär. ikväll blir det bakning för ett ärende, åka och hämta bror och lite sånt.

slapp outfit



stickad kort tröja från gina tricot och shortsen är gamla avklippta lee-jeans.
blev väldigt slapp outfit och look idag. ofixad näst in till och glasögon. skönt det med ibland! fast varväldigt onödigt med en sån där stickad tröja. alltså för varmt. ändå är den inte så tjock men små dog några gånger idag.

dagen


en bild på min fina linnea för ett tag sen.
idag har varit en ganska lam dag till. jag har bara solat, tränat, städat mitt rum och sånt dära. men ganska nödvändiga saker faktsikt så skönt att ha det gjort. nu så kommer linnea vilken minut som helst. vi kommer har en super mysig kväll, det vet jag. sen sover hon här. kommer bli super. vi hörs!

dagens oufit


shorts från bikbok, linne från only, skor från din sko och armband från pure-design.se

stan dag


konstig bild från idag men gillar den på något vid ändå..
idag har jag varit i stan mesta dells av dagen. åkte in vid 2.  tar en timme, så var där vid tre.sen var jag på sjukhuset i 1,5 timme ungefär. sen gick vi ner till själva stan. var mest bror som kollade. men jag hann iaf med att köpa en klänning, väldigt enkel som ni får se någon dag. sen var jag inne på foto affären och lämnade in min fjärrutlösare men dom säger att det är fel på kameran så får se hur det bli.. ska försöka fixa det! nu blir det mat. vi höres!

misslyckade macarons


bild på mina väldigt misslyckade macarons!
ja, vad ska jag säga. glömde vispa äggvitorna och sockret pösigt så det blev en klen smet så när jag skulle spritsa bara rann allt iväg. och den misslyckades jag med 100 grejer till. lyckat? nej. men dom blev hur goda som helst, 1 poäng till mig. får göra dom någon annan gång och göra det som blev fel rätt. jaaaa!

träning och mini-spa


vilka poser jag fick till hör ni, väldigt fina. eller inte. bilderna är tagna nyss.
just nu sitter jag med en såndär badrock, ansiktsmask i ansiktet och hårinpackning i håret. mini-spa kan man väll ändå kalla det? så skönt alltså! vad har jag gjort idag då? ingenting. jo lite har jag gjort. jag har bakat, väldigt misslyckat vilket ni får se senare. sen har jag tränat, sprungit och gjort övningar. duktig tjej! sen har jag duschat jätte länge, chillat och gjort sånt som ingen bryr sig om. vi hörs!

Ölandsdjurpark- övrigt



avslutande bild på min förra klass. kommer aldrig glömma åren med er och kommer saknar vissa av er..

det var ett tag sen men bättre sent än aldrig! glömde det långa objektivet hemma så blir lite långt i från vissa gånger.

hemma med en gullig bild


bild från igår kväll på anna och mig. kan inte säga annat än jäkla vad söta vi är, haha! om ni undra var vi göra så spelar anna trummor och jag spelar på en tvättbräda, precis som strandbandet. hahahha!
gårkvällen var riktigt bra. jag, sara och anna var ute hela kvällen och lite av natten. lamade oss och pratade med massa okända människor. spelade även in någon film och tog lite kort. kommer upp om anna skickar något.

idag har typ inte gjort något alls. packat ihop mina grejer, gått en sista runda, åkt hem, packat upp mina grejer och chillaaat! en såndär omsättningsdag. oj, vilket ord. ikväll ska jag och broder kollar på film. mysigt. vi hörs!

Ölandsdjurpark- vattenlandet


det var ett tag sen men bättre sent än aldrig! fick inga när vi badade och på pirat landet men men.

min dag på Öland

två bilder från en kväll här på öland på bryggan. så jäkla mysigt vi haft det när vi sutiti och snackat där hela kvällarna/nätterna.
idag först åkte vi ut lite på landet, kollade runt lite, käkade glass på ett lantcafe och sånt där mysigt. sen har vi även varit med annie, spelat lite wii& badat. det var 23-24 grader i vattnet med sjukt höga vågor, såå häääärligt! sen har vi ju såklart chillat runt lite och sådärra. ikväll blir det att ut som vanligt. anna hänkar även på. blir nog även en kanon kväll. sista kvällen, imorgon någon gång drar jag mig hemmåt.. men vi hörs hörni!

Ölandsdjurpark- tivolit


det var ett tag sen men bättre sent än aldrig!

gårdagen


två små söta nyduschade tjejer med en ben& jerry, fint det!
gårdagen var bra, som alla andra dagar här på Öland. var med sara& anna hela dagen ugnefär. vi gjorde lite allt möjligt. bland annat cyklade vi in till stan eller vad man skulle kalla det. 6 km bara för en ben& jerry. plus att vi inte hittade affären så cyklade runt överallt, haha! var min gårdag i kort. idag vet jag inte vad som händer. kan hända lite allt möjligt, vi får se. vi hörs!

gårdagens ölands outfit


linne från gina tricot, shorts från bikbok och skärpet är min mormors gamla.

Ölandsdjurpark- djuren del 2


det var ett tag sen men bättre sent än aldrig! glömde det långa objektivet hemma så blir lite långt i från vissa gånger.

hur gammal är du?

får ofta frågan- hur gammal är du? och nu en gång för alla. jag är 98:a, alltså 13 år. ser nog mycket yngre ut eftersom jag är kort och ser yngre ut helt enkel. men nu vet ni!
passar väll rätt bra med en bild på mig, tagen för några månader sen.