cykeltur och glass

bild på glassen och mig på glassbaren. mummma! förutom att vi idag har hunnit med att bada i havet 2 olika ggr länge och busat lite så har vi med hunnit med en cykeltur. igen lång, på 6 km ungefär. inte till stan eller hur man säger. kollade i lite butiker, chillade runt lite och sen stannade vi på en glassbar. blev någon special med några kuler glass, mjukglass, marränger, bananer, våffla och annat mumsigt. den satt fint kan jag säga! ikväll ska vi käka pizza på en resturang, chilla runt lite och sånt där. inget annat har vi planerat men kanske kommer något. vi får se!

beach linnea


Ölandsdjurpark- djuren del 1


det var ett tag sen men bättre sent än aldrig! glömde det långa objektivet hemma så blir lite långt i från vissa gånger.

mysigt!


en bild från igårkväll på sara!
gårkvällen var super bra. gick runt överallt, satt på bryggan vid solnedgången och myste. sen åt vi fruktplanka. mums! kommer massa bilder när jag kommer hem. idag blir det att sola och bada antagligen. sen får vi se vad vi hitta på. var väll bara det, vi hörs!

beach alice


Ölaaaaaaaaaaand


en bild från en annan gång på ölandsbron

nu har jag packat klart, ska bara lägga ner lite små saker med sen är jag helt klar. ska om någon timme åka till öland där sara väntar på mig. så blir att vara där några dagar, awesome! kommer såklart ta datorn med mig och bloggar något inlägg om dagen och sen kommer det tidinställda inlägg varje dag. nu väntas sol, bad, skratt och massa mer med min undebara sara. kommer nog bli sååååå bra! vi hörs.

bästa vän


foton från helgen.

dagens


linne från only, shorts från bikbok och solgalsögon från grekland.

summmer!



bilder från några minuter sen. påpeka min choklad runt munnen, fräääsigt!

har varit hos linnea det mesta ut av dagen, till 4 typ. sen dess har jag käkat ben& jerry och kollar på fotboll, damerna spelar ju vm. sen hos linnea har jag bara solat& badat typ. nu ska jag strax ut på en jogging tur. nu när det är fotbollsuppehåll måste man ju hålla igång. har fått något träningsshema så man ska mäta puls osv så ska försöka få igång pulsmätaren och sen springa. ja, jag vet ni bryr er inte om min pulsmätare men nu vet ni iaf. vi hörs!

gårkvällen- kvällsdopp


gårkvällen- longboarden.


några bilder från gårkvällen när jag och linnea åkte longboard. jäkla vad härligt det var. åkte i 2 timmar, satt på en brygga och pratade tjejsnack, åt glass och badade i kvällssolen. sååå härligt! bilder från badandet kommer senare idag.

magtröja och shorts


magtröja från new yorker i köpenhamn, shorts från gina tricot och solbrillor från glitter.
äntligen kan man gå så här lätt kläd och ändå inte frysa igen. ååååh vad skönt!

skön sommardag



sola, bada, läsa och mysa hos världens bästa linnea har min dag besått av. har varit hur bra som helst. ikväll blir det att åka longboard en låååång runda med linnea och bara mysa ändå mer. kanoooooon!

en liten del av midsommarafton


midsommar outfit


klänning från nelly och kransen gjorde min granne. TAAAAAACK!

klänning



jag brukar inte ha klänning på mig förutom till fest men jäkla vad skönt det är. perfekt som idag när jag skulle till stranden och det var super varmt. klänningen är från gina tricot.

hemma igen


har nästan precis kommit hem från en undebar helg med undebart sällskap. känns som vi 7 nästan blivit som nära släkt när vi gjort så mycket tillsammans och träffats så mycket under ungefär 13 år. min helg har iaf bestått av att fira midsommar, åka till en ö, ligger på stranden, äta god mat, spela kubb, skratta osvosv. idag har vi mest legat på stranden, ätit glass, solat, nästan badat, spelat kubb osv. ni förstår nog att jag haft det bra. ni orkar nog ändå inte läsa mer så skriver inte mer. bilder från helgen kommer.

shake you head


IVÖ


några bilder från idag.
nu har vi nyss kommit tillbaka till stugan, har varit på några olika ställen. gick runt på ett slott och kollade lite, sen åkte vi färja över till en ö som hette ivö, där gick vi runt, fikade vid en brygga och bara hade allmänt mysigt. så har min dag sett ut lite kort. fanns inte så mycket att göra en dag som idag när typ allt är stängt. vädret var väll hyffsat bra. sol fast det blåste. nu ska vi äta 3- rätters, gå lång runda, kolla på film och sånt där mysigt. toppen. vi hörs!

MIDSOMMAR


glad midsommar allihop. förlåt för att jag inte bloggat i dag men det är midsommar och då orkar man inte sånt. sitter i stugan med super bra sällskap. berättar mer imorgon eller någon annan dag då det även kommer bilder. fick bara bli ett snabbt inlägg.
vi hörs och ha en forstsatt bra midsommar!

fuji film



beställde hem 100 bilder på nätet genom att logga in på fujidirekt.se och ladda upp som och efter 2 dagar ploppade dom ner i brevlådan. smart och enkelt! något jag verkligen tippsar om.

RÖSTA PÅ MINA KLÄNNINGAR!

Mina designade klänning på NELLY.COM

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här

om det inte funkar sök på alice.


light sara with a longboard


dagens enkla



t-shirt gina tricot, jeans bikbok & skor din sko

longboard with sara


världens bästa tjejer

en bild från idag som visar hur rolig vi hade, eller iaf linnea. haha!
dagen har varit kanon. har varit med sara och linnea. tagit foton, bakat kladdkaka, åkt longboard och bara myst. en perfekt lov-dag. kommer nog inte träffas alla tre på väldigt länge så få ta till vara på det.

sara bjarnemo ljungdahl

foto: alice emanuelsson (jag) sminkning: jag modell: sara bjarnemo ljungdahl

rainy day



två regniga bilder jag tog på mitt ''nyputasade'' fönster nyss. kanske borde putsas snart..
idag har jag varit med världens bästa linnea hela dagen. varit i byn, kollat på film, myst och sånt där. sånt man ska göra en sån här regnig dag. sen tills 1 typ har vi varit med sara också. jag, linnea& sara sov över i hennes husvagn i natt. det var super mysigt! och igår när vi kom hem från stugan åkte jag och min familj till linneas familj för att fika och planera lite saker. mysigt! tror jag fått med det mesta nu. och sen blir det fler inlägg fram över. lovar!

gula blommor


alice


i stugan med ett dåligt humör.


två bild från förra året när jag var här i stugan, då det också var trist väder.
sitter i stugan och göra absolut ingenting. det är mulet och 18 grader. tråkigt. hade tänkt att jag skulle redigera massa bilder som jag kunde lägga upp på bloggen men tror ni inte att jag glömt kamerasladden så har inga bilder på denna datorn. fick kopiera en bild från min förra blogg, den ni ser där uppe för att få någon. nu vet jag inte vad jag ska göra på hela dagen. allt går bara fel för mig idag. fast har sjukt lust med att shoppa. men ingen vill hänga med mig in till stan och har ingen lust att gå själv. stackars er som läser det här, ni måste också blir lite nere på mitt dåliga humör. och förlåt för att jag inte har bloggat. kommer bilder från torsdagen och fredagen så fort jag hinner, tidigast söndagkväll. ger inget att sitta här och skriva, kommer nog upp något inlägg som jag sparat i uttkast sen eller imorgon.

blomma


skjorta och shorts


skjorta bikbok, shorts lindex , linne  JC, till det skinnskor scorett

sara in black and white

sara för ett tag sen, übeeer snygg!

har precis kommit hem från sara, haft en mysig dag tillsammans med henne idag. skrattat, pratat, ätit och sånt där. bara chiillat. tänkte egentligen bara säga att jag vet att jag bloggat dåligt och det berorpå mitt internet som typ har pajjat. kanske kommer ett inlägg till idag, om jag har tålamod. och imorgon blir det helt bloggfritt. KLASSRESA! bara något tidinställt inlägg. och på fredag skolavslutning, party med sara& linnea och sen stugan. ingen riktig bloggning skog förens lördag.

sommarfilm med sara

en film för ett tag sen på mig och sara.

rainy flower


nyklippt!

mitt hår just nu
har ju inte bloggat på hela dagen förens nu för har inte haft tid. först var jag med sara en stund sen åkte jag till frisören. blev bara klipp på topparna& klippa upp det. även fast jag bara klippte på topparna blev det jätte kort. var så slitet, men det behövdes. nu ska jag kolla på tv. vi höres!

dagens

skjorta- gina tricot, linne- JC , short- avklippta gammla leejeans. till det ett par skinnskor som inte syns- scorett.

gårdagens födelsedags outfit


min bror fyllde ju år igår så hade lite kalas och såhär så jag ut! inte så tydliga bilder men dom får duga. körde även helt osminkad, härligt!
vitklänning& med följande bälte från gina tricot och smycken från pearls of anca.

fotboll

blev fotade för tidningen för ett litet tag sen och så här såg bilderna ut. har fotat ett utskrivet foto det är därför kvaliten är så dålig. förövrig så är jag röd& på den andra bilden är vi allihop albinos. vilken dum kamera..

passade bra med fotbollsbilderna för om en timme ungefär ska jag iväg och spela fotboll. derby, taggad? nja. känner att inget går så bra för mig idag så ja, vi får se. idag har jag bara suttit och dunkat musik och redigerat bilder. så blir lite bättre uppdatering nu än var det har varit. det är en vecka kvar i skolan och sen sommarlov och då kan ni räkna med bra uppdatering för det mesta, jaaa. nu ska jag packa väskan, äta och sen åker jag iväg. vi hörs!

pearls of anca


kolla vad som kom i brevlådan i fredags. super fina smycken från pearlofanca.se
korsringen- 100 kr
earcuffen- 150 kr
rosettringen- en gåva

grattis på 17:års dagen storebror!

några bilder från olika tillfällen på storebror!
idag är det din dag storebror. 17 år ? det känns helt sjukt att du redan är 17 år. minns när du gick i 6:an och jag i 2:an. när du hade ditt lockiga, långa hår& din mössa. när du samlade på ''magic kort'' eller vad dom nu hette. När du alltid kom utspringande till bussen för du vaknade 10 min innan du skulle hoppa på bussen till skolan. haha.. du har alltid varit en som stötta mig och skydda mig i alla lägen. jag kan lite på dig till 110 % och säga allt till dig. du är värkligen en bror alla borde haft. du är så sjukt bra på alla sätt och vis. alla våra minnen är underbara. med dig kan man borde skratta tills man gråter och gråta tills man skratta. vi har så himla mycket gemensamt & är så lika, det är därför vi är så nära. varje fredag när du kommer hem lyfter du upp mig och ger en bamse kram och säger något gulligt. bara det.. skulle kunna sitter här i år och skriva hur mycket du betyder för mig och hur bra det är men ändå kan jag inte skriva så mycket du egentligen betyder för det går inte att beskriva. du är guld värld, jag älskar dig storebror. har en undebar dag!

regnig dag.

en bild från när jag och linnea var ute och gick för några minuter sen.
sitter med linnea jämte mig och myser lite. har varit med henne hela dagen, hela regninga dagen. har bakat kladdmuffinsar, målat naglarna, lagat mat, myst& varit ute och gått. hur bra låter inte det med världens bästa bästavän? tack för dagen. nu ska jag åka och vara bollkalle åt a-laget. inte så där värst kul en fredagskväll men okej. så hinner inte skriva mer. vi hörs!

vattniga blad


outfit

skjorta- h&m, shorts- BikBok, skärp- mormors gamla , vita skor(som inte syns på bilden..) - dinsko
/nu sticker jag och spela en fotbollsmatch. lär komma hem sent som jag gjorde igår så lär inte höras mer idag. vi hörs imorgon!

studentfest!


en bild i från när min bror tog studenten.
nu har jag precis gjort mig klar och ska snart iväg på studentfest. min syssling tar student(tror det är det..haha). det ska väll bli hyffsat kul. hörs nog inte mer idag för lär komma hem sent. men vi hörs imorgon!

dagens sommar outfit



linne- färgat newbody, shorts- mallorca , solglasögon- glitter

mina fina änglar

en bild från någongång på mina änglar.
sitter i linneas säng med en dator och myser tillsammans med linnea som sitter med en dator bredvid. vi är allt för sociala vi. skulle egentligen varit på något kalas nu med skippade det och stannade hos linnea istället. idag har jag tillbringat hela dagen med linnea& sara. picknik, prat och skratt har den bestått av ungefär. bara att mysa med dom bästa helt enkelt. ikväll blir det att grilla här hos linnea och fortsätta bara har det kul. vi hörs nog senare ikväll med bilder på någonting.

hemma med ett hopp!

bild från igår vid stranden.

nu är jag hemma från stugan. känns både skönt och tråkigt. men en sak är helt klart, helgen kunde inte bli bättre. solat, badat, ätit massa gott och haft det så jäkla bra. har gjort en massa saker som jag inte orkar skriva här. skulle egentligen åkt hem imorgon men måstede hem pga. av en sak. ikväll blir det att packa upp, gå en långrunda och bara mysa. imorgon är det en ny dag med nya saker, vi hörs då!

sommardag

 
bild på mig och linnea nyss. har legat och stekt och tyckt man fått liiiiite bränna. men så lyser camen upp så man blir likblek, kanon. fast ne.

sitter ute och myser med linnea och klockan är halv 10. halv 10? och det är inte kallt, det kallas sommar! hela dagen har varit somrig. legat på stranden, stekt& badat. varit i stan, gått i affärer& käkat glass. det är bara lite vad vi gjort. har varit en helt sjutk bra dag! sen ikväll har jag och linnea sprungit en långrunda längs havet och sen kasta oss i. hur skönt som helst! nu ska vi käka chips och kolla fotboll. senare blir det att gå en runda vid solnedgången, mysigt! bilder från dagen kommer måndag eller någon annan dag.

sommarstugan nästa!

bild från en annan gång vid sommarstugan.

ska packa ihop det sista, packa in i bilen& lite andra små saker innan det bär av till stugan. kommer bli en mysig helg tillsammans med bästavän som vi hämtar upp på vägen. bli en lång helg som förhoppningsvis kommer bestå av att sola, bada, shoppa & har riktigt kul osv. hur bra låter inte det när man har långledigt? nu ska jag inte sitta här och skriva utan göra klart så vi kan åka snart. kommer nog inte bli bra uppdatering men ska försöka med minst 1 inlägg om dagen, hoppas ni förstår att jag har annat att göra än att blogga!

enkel outfit

linne(syns inte så väl, men det är som en avklippt skjorta.)- gina tricot(NYTT från igår) shorts- avklippta gammla lee-jeans tights- lindex(NYA från igår)

vitablommor