mina stjärnor!


en rymd utan stjärnor är som en värld utan vänner, jag älskar er!
fikat, gått rundor, kikat i lite affärer, blivit intervjuad av tidningen, pratat, skrattat, gått på arobic och bara myst. så har min dag efter skolan sett ut med dom undebaringarna! ikväll blir det mys med min älskade mamma och pappa!

mysigdag!


haft en mysig dag med mina bästisar! varit ute och fotat det mesta av tiden, ätit lite, prata en massa och bara varit helt enkelt. alltid lika mysigt med mina tjejer! ikväll blir det tv och te som vanligt. det bästa som finns! vi hörs imorgon.

fotbollsmatch!


en bild från igår som är tagen med iphone 4 och instagram.
har ätit, spelat wordfeud och fixat mig till hälften än sålänge idag. wordfued mest, b e r o e n d e. men är inte ensam om det i familjen. min bror och mamma med! haha. men nu har jag lyckats slita mig, blev sur för det inte finns några ord kvar. ska strax fixa mig helt (dra mig ur min zip, om det går då.. svårt!) och sen packa. om en halv timme åker jag mot fotbollsmatch! säsongens sista mot seriens bästa lag, tagga! efter matchen blir det lite ögonbrynsfärgning osv om allt går som det ska. vi hörs!

dag på stan med bästis!

några bilder från dagen.
kom hem för någon timme sen från stan. haft en super mysig dag på stan med bästa linnea! kollat i massa affärer, käkat bakpotatis med currykyckling, ätit glass, skämt ut oss för halva sverige, skrattat så tårarna kommit och bara haft det bäst! blev inte så mycket shopping men en par ursnygga shorts och en mineral foundation i puder form. sen hittade jag lite snygga jackor och skor med men inget som jag köpte idag. nu sitter jag hemma hos linnea och chilla gärnet. ikväll blir det väll antagligen tvmys och lite god mat. vi hörs imorgon!

myskväll med bästis!

en gammal bild på mig och linnea. aldrig sett den förr men visst var den lite små söt? och jag ser flint ut med..
sitter med bästis och småprata och myser lite grann. blir en myskväll hos henne med enchiladas, massa gottit godis, idol, massa prat, skratt och en hel del annat mys! sen sover jag här i natt och i morgon blir det en hel dag på stan, woho! nu ska vi forstätta vårt fredagsmys. har det bra!♥

i will lead you home


sitter och äter mannagrynsgröt, lyssna på i will lead you home och bara softa lite. ska snart dra mig iväg till fotbollsträning.. får väll hoppas det gå hyffsat bra. fryser och är trött men måste iväg för har missat några ggr nu på senaste tiden.. nu ska jag fortsätta här och även läsa lite fina bloggar. vi hörs!

dag med min fina flicka!

bild från idag.
sitter med sara och väntar på att bonde söker fru ska börja, så braaa! tog bussen med henne hem idag efter skolan. har varit och fotat inne och ute, pratat en massa, gjort läxa, ätit och bara skrattat och myst! haft en bra dag/kväll med min tjej. nu börjar det så ha det bra!

tisdag


en bild från igår.. sitter och ser söt ut typ, haha!
sitter nyduschad och pratar med sara i telefon. min flicka! har varit och tränat arobic idag som alla andra tisdagar med mina fina tjejer! och som vanligt innan blev det fika och promenader innan. mysigt! gick väll bra på arobicen också. ikväll blir det som alla andra kvällar, haha. sen kollar jag även på lite okjektiv. vet inte riktigt vilket jag ska köpa sen. macro eller ett Nikkor 50/1,8D. vad tycker ni? vi får se lite.. har det bra!

höstigoutfit


stickad tröja, jacka och halsduk från lindex. skor från scorett, armband från danmark och ring och klocka från ullared
. inte så bra fokus men får duga!
har precis kommit in nästan. varit ute och fotat i 2 timmar typ. mysigt! bilder kommer komma någon dag då jag har tid vilket jag knappt inte har längre. behöva göra en massa som att redigera 3 miljader bilder typ. men har inte lust. när jag inte tränar eller plugga vill jag fota för det är så otroligt kul och lungnande på någor vis. och ändå roligare nu med en bra kamera! ikväll blir det som alla andra kvällar och kolla på tv, plugga lite smått, dricka något varmt och bara mysa.

fågel


bild som jag tog nyss. kul väder, fast nej. linnea åkte hem för bara en liten stund sedan. kollat på andra avenyn och myst lite. nu ska jag strax baka för vi ska fira mamma lite som fyller år imorgon. tänkte bara skriva det eftersom det inte blev någon bloggning igår för jag var på tema träning! men var bara det. har det bra!

och ni anonyma som kommentera massa skit. hur orkar ni? ta inte åt mig ett skit. det är bara så jobbigt att ta bort det hela tiden.. vet vilka ni är genom ip-adressen så lägg ner.

frågor och svar


ääääntligen funkar den att ladda upp.. på 4-5 försöket och ett försök ta 3-4 timmar.. men ja som sagt, ser lite kul ut men man får ju bjuda på sig själv. och första frågon. jag dör, vem är det som kommenterat något sånt. skrattad ihjäl mig här hemma, haha! sen mitt i filmen låter som jag rapar men det gör jag inte, gör något konstigt ljud bara.. och sen blev det jätte dålig bildkvalite, för att den är på youtube och så men visa den i största storlek så blir det bäst! (1080p tror jag det är..)

det finaste någon kan få


bild från i somras på min fina linnea!

sara in black and white


bilder på sara i från förra veckan!

svartvitt


dagen har varit rätt svart vit. svart är tråkigt och vit är kul. alltså rättså upp och ned. skolan var helt okej, rätt många skratt faktiskt. sen gick jag, sara och linnea och åt lite innan vi stack till arobicen. kul att den har börjat igen tycker jag! och att jag, sara och linnea är i samma grupp igen så vi kan äta på samma klassiska ställe och bara har det mysigt! ikväll blir plugg,plugg,te och tv. en klassisk kväll.. känns som att det ända jag skriver om är tv och te. haha!

ny kamera och raderade bilder


en av bilderna som blev kvar.. en av dom jag blev minst nöjd med, såklart..
är jätte glad för fick en ny kamera igår, älskade d7000. men har varit ute ikväll och fotat i ungefär 1,5-2 timmar. tror ni inte att jag råka radera alla utom 5 st? dom jag blev minstnöjd med såklart. sen är några filmer med kvar. jag är så sur på mig själv.. ska sitta och deppa resten av mitt liv. nej då men ikväll. haha! nej, nu ska jag kolla på ensam mamma söker och dricka te. och deppa. mer om kameran kommer när jag har tid och redigera film. vi hörs!

dagar med kusin!


en söt bild från sist vi träffades..
hann inte blogga igår och hade ingen lust heller. var med min söta kusin hela dagen. badade bubbelbad, åkte traktor(man måste ju ofra sig! ) och massa sånt dära. mysig dag! sen sov han här till idag. hur mysigt är det inte att ligga och sova jämte en sån här liten kille? så vaknade typ vid 8 idag, usch tufft.. haha! idag har vi bara ätit frukost, kollat lite tv och sånt. nu ska vi strax dra in till stan. lite ärenden bland annat kolla på en ny kamera. JA! vill ha. vi får se hur det går.. sen blir det fotbollsmatch. vi hörs när vi hörs!

fredag!


kan inte bestämma mig vilket som är finast. färg eller svartvit med blåa ögon? vad tycker ni?
sitter och dricker varm choklad med grädde, favoriten i höst med te! har precis nästan kommit hem från skolan. rätt jobbig fast rätt chill ändå. började in förens vid halv 11 så jag sara, julia och ellen gick och fikade, köpte lite godis och myste lite bara! nu ska jag strax in till byn med mammsen. fixa lite grejer och så. senare kommer nog linnea och sen blir det bara en lugn fredagskväll med lite kräftor och annat gott. super!

regn


regn, kallt och trötthet, ett bevis på att hösten verkligen är här. har frysit jätte mycket idag.. förövrigt har väll dagen varit rätt seg.. slutade halv tre så jag och linnea gick ner till byn och fixade lite små grejer och myste. skulle egentligen på sånglektion men har ont i halsen. tog sen bussen hem och skulle då egentligen på träning men eftersomm jag fortfarande inte är pigg och är sämre idag än igår så blev det ingen. så kvällen spenderas på plugg, tv och te. vilken typiskt höstdag..

världens bästa

två bilder från nyss!
sitter med linnea och pratar med sara som är sjuk i telefon. hängde med linnea direkt efter skolan som förövrigt var chill. vi har mest flummat, ätit och sånt. har saknat min bästa vän! ikväll blir det bonde söker fru och te! mysigt. vi hörs!

fota gör mig pigg!


en bild som jag tog nyss!
kände mig lite piggare tidigare idag när jag ätit så duschade för kände mig så jäkla ofräcsh som man gör när man är sjuk. och då blev jag ändå piggare så tog mitt foto pick och pack och gav mig ut och gick en liten runda i skogen. fast blev rätt länge faktsikt, nästan 1,5 timme. mycket för att inte vara helt frisk! och eftersom jag tycker det är så kul att fota så märkte jag inte att jag var så trött.. haha! så nu sitter jag och redigera alla bilderna.. fundera på att göra en ny design av dom, men vi får se.

blåååås

foto: alice emanuelsson (jag) modell: sara bjarnemo ljungdahl
bild från i våras som jag inte laddat upp.. har massa bilder från i våras och somras som jag inte laddat upp så dom får komma lite då och då nu i höst!

ringar


tillbaka!


en gullig bild på mig och mina fina tjejer när vi var ute och fotade sara. hur ser jag ut ?..
haft en liten bloggpause som ni nog har sett. har inte haft tid, ork eller något. haft fullt upp nästan hela dagarna och när jag inte har haft det så har jag varit sjuk eller trött. bla. det som hänt är väll fotbollsläger, mys/spa kväll med bästa linnea, fotbollsmatcher, klippt mig, skolläger eller vad man nu kallar det (sov över och hade det helt awesome med min klass), fotbollsträningar, kräftskiva och mys med linnea och lite annat folk, gått på fotoutställningar, gått ut och ätit på resturang osvosv. och idag ligger jag hemma sjuk.. ska försöka blogga så mycket jag kan nu men kommer bli svårt för det är mycket skola. men vi hörs!