rosaklänning


rosaklänning& halsring- gina tricot

igår blev det inte som planerat.. skulle ha en hel shoppingdag med mammsen i gallerian men pga privata saker blev det inte så.. men lite shopping och mys blev det ändå fast i en annan stad! köpte lite nödvändiga saker som fotbollsskor, joggingskor, kosmetik grejer som man alltid måste ha och lite basplagg. får se om jag visa upp något.. visar aldrig när jag shoppar längre, så jobbigt.. haha! nu ska jag iallafall packa vidare senare blir det att åka till sommarstället och vara där tills tisdag. blir nog super! vi hörs!

LYCKA


...hade jag behövt lite idag!

black and gold


skjorta& buster från kappahl, halsring från gina tricot och armband från bikbok

jag vet, jag har varit sämst på att blogga.. har inte orkat, haft tid osv. har haft en hel helg vänner& släkt, en mys helg helt enkelt! varit så mycket varje helg så behövde det här. nu blir det att dränka sig i plugg och söndagsångest. vi hörs!

Back again


en bild på mig och finaste från paris när coolingarna åker sightseeing buss!

känner mig skyldig till att börja blogga nu efter ett tag upperhåll! en vecka i paris och sen en vecka med träning, bokstavligen. skola från 8-4 och träning från 4-11 sen plugg och så. men nu är det dags igen! ska försöka så gott det går. har det bäst finaste läsare, om det finns några kvar! ♥

hilf mir fliegen


fullt upp! träningen varje dag osv. en veckas bloggpause till, vi hörs nästa vecka. sköt om er, bästa läsare! ♥

sunset


såg ut som det brann bakom skogen härom dagen, men det var ju bara solen!

alice hjärta sara


jofama by kenza


kolla vilken otroligt snygg jacka jag fick hem i början av förra veckan! jofama by kenza jacka 9. beställde det från shestore.se och levranstiden var snabb med tanke på att den blev felskickad och dom fick skicka om den!