new colour


medans ni har varit borta har jag hunnit färga håret, choklad brunt blev det!(dock mörkare i verkligheten!)
himmla nöjd faktist. vad tycker ni?

dream


alice in the forest


förlåt, och ännu engång förlåt för att jag inte bloggat! men får helt enkelt säga som det är och skylla på datorn. har inte haft någon data på en och en halv vecka så känns lite depp.. men nu är den tillbacka men dock så ska jag lägga över saker till hårddisken och sen lämna iväg den på rensning.. men vi får se hur det bli! vågar inte lova något! men vill bara säga stort tack till er som läser min blogg ändå, ni är bäst!

hey ya


/ville bara säga att min dator har kraschat så kan inte lägga över bilder från kameran så kommer bara utkast inlägg nu och gjort i några dagar nu. ska försöka fixa den, har mycket att blogga om! vi hörs förhoppningsvis nästa vecka med nya inlägg!

fina miner


light


Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1,4
den första bilden har jag nu mer som header.. vad tycker ni? tryck f5 om ni inte ser den!

cupcakes


detta är vad jag hållt på med ikväll! vaniljmuffins med choklad frozting. finns bara ett ord, MUMS!

you and me


a smile prolongs life


dagens outfitsilver tröja- h&m vit skjorta- gina tricot jeans-macy's new york skor- stadium

I'M BACK!


en bild från instagram och iphone, hade ingen passande bild så får bli denna..
nu är jag tillbacka. funderat på om jag ska börja eller inte, skrivit inlägg då & då men ångrat mig sen. men nu så! kommer inte bli inlägg varje dag men ska försöka varann dag iaf! har så mycket med fotboll, dans, skola och vänner så kommer inte bli inte att jag kommer ha så mycket tid. vill inte att bloggen ska gå före något av det! men vi får se, så ofta som det går såklart! var väll bara det. ha så mycket att blogga om nu så nu är det bara att sätta igång! kommer komma massor med bilder sen jag varit borta. från usa osvosv. har det bra!