Hemmagjord pizza


detta blev min lunch idag, super god! gjorde leilas recept. hittils har jag bara hunnit med att gjort pizza, fört över och redigerat lite bilder, skrivit packningslista och lite smått till. nu ska jag fortsätta redigera bilder och sen blir det packning för i över morgon sticker jag till Paris! kommer bli underbart. är väg nästan en vecka så blir dålig bloggning.. kanske tidinställer några inlägg, får se.. och imorgon blir det dans hela dagen inför showen om 2 veckor. nu har jag inte tid att skriva mer, vi hörs!

face


en bild från när jag var blond.. var i vintras någon gång!

three pictures from last summer


tre bilder från öland förra sommaren som sara tagit! galet massa bilder jag ha som jag inte laddat upp, finns bara en  fråga.. varför? iaf så ska jag snart iväg på grillfest. sjukt mysigt kommer det bli! massa fina vänner, en brasa vid sjön och massa gott så kan nog inget gå fel! helt sjukt vad varmt det är ute med.. låg ute och solade idag, med bara bikini! galet härligt. nu måste jag iväg och fixa lite, vi hörs!

give me

give me
black and red



tre helt olika outfits, men tre alice outfits! kan inte bli mer mig. vill ha A L L T, nu.
om det är något ni undra var det är ifrån, kommentera

svartvitt


dagens våriga


tröja- carlings shorts- lindex strumbyxor- ullares skor- scorett armand- thomassabo
jag kan gå i shorts och tunna tights, heeeelt sjukt undebart!

världens bästa vän


kolla vad vad finaste sara gjorde till mig igår, en fin film med lite minnen och sjuka stunder! jag älskar dig. <3

idag är det ingen vanlig dag...


för idag är det alice födelsedag! woho, 14 hela år! tiden gå fort när man har roligt!

vår outfit


byxdress- h&m kofta- bikbok klackar- scorett (syns dock inte att det är klackar)
sjukt härligt väder! 15 grader, amazing!

fina bästa vän


nikon d7000 med nikkor 50mm f/1.4

lite födelsedagspresenter


på dom 2 första bilderna är det jag fick av mormor& morfar och på dom två sista bilderna på det jag fick av sara&linnea. tack för allt, ni är bäst! lägger nog upp det jag får senare i veckan!

stamp on the ground


bild från någon vecka sen men nu har snön kommit tillbacka, trist! annars så rullar livet på! mycket nu.. imorgon kommer mina bästa vänner hit och fira min födelsedag sen lördag och söndag kommer släkten och på tisdag fyller jag år! mycket firande och mycket att göra = lite bloggning. men ska försöka! har varit mycket utkast inlägg nu ett tag, skärpning alice! fotade lite idag som nog kommer upp nästa vecka.. sen massa mer som jag fotat ska jag försöka ta tag i. men som sagt, föööörsöka. jag är sämst på att ta tag i saker! har det bra!

close-up


summer 2011


två bilder från förra sommaren som jag inte laddat upp.. åh vad jag saknar sommaren! värme, lov och lycka!

life is good now


några bilder som är taget för ett tag sen.. nu mer har vi ingen snö!
sitter och kolla lite på biggest looser och känner mig så otroligt fräch. har bastat, haft inpackning med färgning, skrubb, ansiktsmask osvosv. finns inget bättre efteråt att känna såhär. och som rubriken är så är mitt liv väldigt bra just nu! idag bokade vi (min familj..) en resa till Paris tillsammans med linneas familj som är om en månad. kommer bli super! och innan dess så ska jag åka skider som också ska bli jätte kul och sist så fyller jag år! så bli kalas och hela köret. mys med vännerna som är höjdpunkten! och sen händer säkert massa annat kul! nu, back to biggest looser!