facelook


facelook innan praty för ett tag sen som jag glömt lägga upp.. kul kväll förövrigt. dock var man lite trött på lördagen efter inte gjort annat än dansat och tränat på fredagen, nästan.

lovet i fixcam


lite blandade bilder från veckan som gått med fixcam.. nu är mitt lov slut, ångest.. gick så snabbt och jag som skulle göra så mycket som inte blivit gjort. här sitter jag nu, imorgon börja skolan. 2 prov denna veckan, har inte börjat kolla på dom än. menmen.. har hunnit med en del kul iaf! början av lovet blev det en skidtur, innan all snö gick bort. sen blev det en mysig spakväll med tjejerna, en sväng till ikea, härligt vårväder som drog in i förgår, jäkla god efterrätt jag gjorde igår när några vänner till familjen kom hit och slutligen lite bilder på mig. använde mina älskade jeans, och sen en bild ''här är jag, kolla på mig!'' och sista bilden när jag har på mig mitt nya nagelack och halsring som jag köpte i onsdags då jag och linnea var inne i växjö och shoppade och kollade på bio. lite av mitt lov fick ni här.. förstår om ni inte orka läsa.. haha! men iaf så ska jag nu fixa till mig och sen ska jag plugga sen blir det en runda ut och fota i det härliga vädret! senare blir det fotbollsträning och resten av kvällen blir det mysa framför tv:en och tagga skoldag.. usch!

silicea


nu sattsar jag på toppen hår, hud och naglar. detta skulle tygligen vara det bästa och verkligen hjälpa, har läst massor om det och alla skriver att det är mirakel, har inte sett eller hört någon som sagt att det inte är bra. någon här som provat? man måste hålla på minst 2-3 månader för se resultat så det är bara till att äta på. får hoppas på det bästa. kan säga till när det gått 2 månader och säga om det blir någon skillnad. har än så länge hållt på i 2 veckor, känns som skillnad men det kanske bara är inbildning..
update: några som frågade var jag köpt den.. jag har köpt den på life men tror den finns på lite olika hälsobutiker!

självpoträtt



finaste flickorna


tre lite olika bilder. bild 1, biffarna. bild 2, crazybananas. bild 3, blååås.
efter min första sportlovsdag som har bestått av tanläkarbesök, bankbesök, andra ärenden på byn och städande kommer mina fina tjejer hit! fint avslut på denna dag. det bli lite spa/tjejkväll här. bada bubbelbad, basta, äta massa gott, prata en massa och bara mysa!

solnedgång


nya älsklingar


hur snygga? för snygga! undra hur länge jag letat efter detta, specielt den virkade toppen. 1 år, minst! dessa plagg hängde iaf bla. med mig hem i lördags då jag var och shoppade lite med linnea. hel mysigt! sen blev det även övernattning med mängder godis och mys. perfekt!

outfit


tröja- ohlssons, byxor- kappahl, klackar- scorett

alla hjärtans dag


alla hjärtans dag spenderades med den fina tjej! hjärt-pannkakor, hjärt-kakor och en massa mys! kan inte bli så mycket bättre.

e.l.f


beställde hem lite saker från elf samtidigt som jag beställde till sara när hon fyllde år. har använt allt och allt har varit kanon! tänk att så billigt smink kan vara så bra.. amazing!

colour

colour

coral


2 sommar collage. åh, tänk när man kan klä sig såhär! och ge mig allt. fråga om det är något ni undra var det är ifrån!
update: en som frågade var dom shortsen på första bilder kommer ifrån och dom kommer ifrån
republic.co.uk och kostar 210 kr!

outfit


outfiten när sara fyllde år!
klänning- JC
kavaj- h&m
tights-gekås

snow


innan jag färgade håret..

lite nytt


lite nytt som in handlades förr förra lördagen!
doftljus& parfym- the body shop
skor- din sko
puder,skrubb,duschkräm och deo- the body shop
väska- monki
2 par jenas- ohlssons (neuw och cheap monday)
skjorta- ohlssons
ring- guldfynd

live, love and laugh


bästa vän 14 år!


båda mina bästisar har ju fyllt år nu när jag varit borta! dessa bilder är tagna från saras födelsedag! finns inget bättre än god mat, tårta och en massa mys med bästa vänner!

mysigt var ordet


detta är nog det mysigaste jag äger. om jag från min zipperall och joggingbyxor!
tröja- nelly.com tjocka leggings- gina tricot skor- din sko